1 (877) 789-8816 clientsupport@aaalendings.com

Tala Fou mokesi

Upu autu: maualalo tupe maua

Home Possible Mortgage, saunia e Freddie Mac, e mo i latou o latou tupe maua e 80% o tupe maua a le eria (AMI) mo le nofoaga o le Meatotino.
Mo le mana'omia o tupe maua, e tatau ona e fa'amaonia na'o se tupe maua agavaa a le tagata nono.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e mafai e le tagata nono ona agavaa mo le mokesi ma lona totogi faʻavae ae le o a latou tupe maua ovataimi, e mafai ona e faʻaogaina naʻo le totogi faʻavae e faʻamautinoa ai le agavaa o le Fale; o le aiga e le o ni nono mai le mokesi.
E mafai ona iai se aia a tagata nono mai i isi fale nofomau i le taimi e tapunia ai nonogatupe? O le tali o le ioe, o tagata nono tupe o loʻo faʻamoemoe e nofoia le fanua e mafai ona i ai se aia e umia i isi fale nofoia, ae atonu e naʻo le tasi le isi meatotino faʻatupeina. (fa'aopoopo i le mea totino autu) i le taimi o le tapunia.O tagata e le o nofo aitalafu e le o noatia i lenei tapula'a.
E le gata i lea, o tagata e le o nofoia e fa'atagaina i luga o fanua e tasi le iunite e fetaui ma mana'oga LTV ratio i le Taiala.Peita'i, e tatau ona nofoia e le tagata nono se to'atasi le fanua e fai ma o latou nofoaga muamua. Ioe, o tupe maua mai i latou e le o nofoia o lo'o aofia i le AMI fa'atatau.


Taimi meli: Ian-20-2022