1 (877) 789-8816 clientsupport@aaalendings.com

Tala Fou mokesi

Fa'amatalaga o Maketi Fa'ato'aga Toe Fa'afo'i I Mea Moni - Su'esu'ega Maketi Fale mo le afa Muamua o le 2022

FacebookTwitterLinkinYouTube

08/26/2022

"O le mea moni lava, ou te vaʻaia o fale uma o loʻo i totonu o le pitonuʻu o loʻo paʻu i lalo le tau ma ua tele aso o loʻo lisiina e aunoa ma le faʻatau atu, aisea la ua ou vaʻai ai i faʻamaumauga o tau o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i luga fou ma faʻapuupuu taimi lisi?"

Talu mai le afa muamua o le tausaga, e ui lava i le faʻaauauina o le faʻaitiitia o fefaʻatauaiga i le maketi o fanua, ae o le tau o se faʻamaumauga maualuga, o le mea moni o le maketi faʻatau fale e foliga mai o loʻo i ai i se tulaga o le eseesega mai faʻamaumauga, e toʻatele tagata. ofo: i le iuga, o ai e tatau ona talitonu i ai?

I le aso 18 o Aukuso, o le lipoti lata mai o maketi tau fanua mai le National Association of Realtors na faʻaalia ai ua toe foʻi mai faʻamaumauga i le mea moni.

O le asō o le a matou tuʻuina atu ia te oe se auʻiliʻiliga e faʻatatau i le lipoti lata mai a le US maketi maketi mo Iulai mai le NAR.

E mou atu le eseesega i le va o voluma fale e le'i fa'atauina ma tau

fugalaau

Numera o fale fa'atau (i tausaga ta'itasi)
Punaoa mai le National Association of Realtor

fugalaau

Median tau fa'atauga o fale o iai
Punaoa mai le National Association of Realtor

 

E manino mai i lenei faʻatusatusaga o faʻamaumauga o loʻo i ai le maketi o fale a Amerika i se tulaga o le faʻaitiitia o voluma ma le siʻitia o tau i le afa muamua o le tausaga.

O le faiga faavae o le siitaga o tului na amataina e le Federal Reserve i le amataga o le tausaga na foliga mai na vave taofia ai le maketi o fale, ae o le tau o fale o loʻo i ai nei na gau ai le maualuga fou, e oʻo atu i le $ 416,000 ia Iuni - o le tau maualuga o fale talu mai faamaumauga. na amata i le 1954.

E lua mafuaʻaga mo lenei faʻalavelave: Muamua, e leʻi suia le faʻavae o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, ma o le maketi o fale ua i ai i se tulaga o le le paleni o le tuʻuina atu ma le manaʻoga ona o le le lava o fale.

O le mafuaaga lona lua o le tuai o le taimi o faʻamaumauga, o lona uiga o le aʻafiaga o le siʻitia o tupe mokesi ona o le siʻitia o tului e leʻi faʻaalia atoatoa i faʻamaumauga.

O le tau ogatotonu o se fale o loʻo i ai nei na pa'ū i le $ 403,800 ia Iulai, o le paʻu muamua talu mai le afa muamua o le tausaga, e faʻaalia ai ua le o toe i ai le pa'ū o le tau - ua faasolosolo malie le faʻatuputeleina o fale, ma le faʻaleagaina o le gafatia o le fale ona o le faʻatupulaia o le tului. tau ua amata ona fa'aalia i fa'amaumauga.

 

O lo'o mana'omia pea le fa'afaigaluegaina o fanua
I le lipoti o Iulai i luga o le maketi o fale, matou te matauina se mea manaia.

fugalaau

Suiga i lea tausaga ma lea tausaga i le faatauina atu o fale i vaega eseese o tau
Punaoa mai le National Association of Realtor

 

E pei ona vaaia i suiga o le tausaga i lea tausaga i le faatauina atu o fale i tau eseese, o le numera o fale na faatauina atu i le US i lalo o le $500,000 na faaitiitia tele, ae o le faatauina atu o fale i luga atu o le $500,000 na siitia i le 2% i le 6.3% pe a faatusatusa i le tutusa. vaitaimi i le tausaga talu ai.

O fa'amaumauga nei o lo'o fa'aalia tonu ai le fa'atupula'ia o le aofa'i o le aufaipisinisi fa'atau fale.

E mafua ona ua toe maua le tau o fanua.A maualalo tului, e fetaui lelei mo tagata uma ma e mafai e tagata uma ona ausia le miti o le umiaina o fale, ae a maualuga le tului, o i latou e le mafai ona totogi tupe maualuga i masina taitasi ma totogi maualalo e leiloa.

Ona o le polarization, o loʻo umia e le au faʻatau tupe le malosi o le maketi, faʻatau atili ma sili atu le taugata o fale, ae o fale taugofie e mafai e tagata lautele ona gafatia e tumau pea i le tulaga maualuga o tului.

O le mafuaaga lea, o le tau o fale mo le faatauina atu na siitia i le afa muamua o le tausaga, e ui lava i le siitia o tului.

fugalaau

Realtors Confidence Index Survey
Punaoa mai le National Association of Realtor

 

O le isi mea mata'utia: o le vaitaimi o le lisi ua sili atu ona puupuu!E pei ona silafia, o le tausaga talu ai o le tausaga pito sili lea ona vevela mo le maketi o fanua, ma o le taimi o le ofo na o le 17 aso ia Iulai, ae o le fuainumera o loʻo i ai nei e 14 aso.

Pe a aliali mai meatotino taugofie i se maketi ua le lava le sapalai, o le taua mo le aufaipisinisi e saoasaoa, ma o le aufaipisinisi mautu e matua aafia i le faatauina mai ma le faatauina atu o meatotino, o lea e faapuupuu ai taimi o ofo.
O le naunau mai i fafo o lo'o fa'atupeina tupe e fa'atosina ai lea tulaga
A'o amata ona malulu le maketi o fanua a Amerika, o tagata fa'atau mai fafo o lo'o fa'atosina le tulaga o le naunautai.

O le lipoti o loʻo faʻaalia ai o le aofaʻi o le tau o fale nofomau na faʻatau e tagata mai fafo i le US na oʻo atu i le $ 59 piliona mai ia Aperila 2021 ia Mati 2022, i luga ole 8.5 pasene mai le tausaga na muamua atu ma malepelepe ai le tolu tausaga o le faʻaitiitia.

Mo tagata faʻatau fale mai fafo, o loʻo lelei le maketi i le taimi nei, pe a uma, e toʻaitiiti tagata faʻatau i totonu o le US ma itiiti le tauvaga e faʻatau se fale, lea e lelei mo tagata faʻatau e mafai ona gafatia.

fugalaau

Afai ua uma ona e mauaina le mea totino sa'o e teu ai tupe, aua ne'i misia le polokalame "No Doc, No Credit" - o le faiga o nonogatupe e lei faigofie lava ma saoloto mai soʻo se manoa o loʻo faʻapipiʻiina, e fesoasoani ia te oe e vave faʻataunuʻuina lau miti faʻafaigaluega!

Faʻamatalaga: O lenei tusiga na faʻataʻitaʻia e le AAA LENDINGS;o nisi o ata na pu'eina mai le Initaneti, o le tulaga o le saite e le o fa'atusalia ma e le mafai ona toe lolomiina e aunoa ma se fa'atagaga.E iai a'afiaga ile maketi ma e tatau ona fa'aeteete le fa'afaigaluegaina.O lenei tusiga e le o aofia ai fautuaga a le tagata lava ia mo tupe teufaafaigaluega, e le o amanaia foi sini faʻapitoa o tupe teufaafaigaluega, tulaga tau tupe poʻo manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi.E tatau i tagata fa'aoga ona mafaufau pe o so'o se manatu, manatu po'o ni fa'ai'uga o lo'o i totonu e talafeagai ma o latou tulaga patino.Teufaafaigaluega e tusa ai ma lou lava tulaga lamatia.


Taimi meli: Aukuso-27-2022